Hyundai Construction Equipment tuo markkinoille kolme Stage V -vaatimusten mukaista A-sarjan telakaivukonetta suositusta 13-15 tonnin painoluokasta. Uusimmilla Cummins-dieselmoottoreilla varustetut lyhytperäinen HX130A LCR, normaaliperäinen HX140A L ja lyhytperäinen HX145A LCR sisältävät parannetun hydrauliikan ohjauksen.

Täysin uutena mallina nyt myös lyhytperäinen HX145A HW metsämalli.

 

Ominaisuuksiin kuuluu:

 • Cummins Stage V F3.8 -dieselmoottorissa on 3 % enemmän tehoa ja 12 % enemmän vääntöä HX140A L edeltäjäänsä verrattuna
 • 60 % hiukkasvähennys ilman AdBlue-vaatimusta HX130A LCR:ssä. Suuremmissa malleissa ilman EGR venttiiliä
 • Eco Report -toiminto auttaa käyttäjää saavuttamaan paremman työskentelyn tehokkuuden ja pienentämään polttoaineenkulutusta
 • Uusi nostotila parantaa hienoa hydraulista ohjausta moottorin kierrosluvun alenemisen, tehonlisäyksen ja pumpun virtauksen ohjauksen ansiosta
 • Päivitetty älykäs tehonsäätö (IPC) optimoi hydraulipumpun virtausnopeuden ja tehon vastaamaan koneen työolosuhteita

 

Mallikohtainen

HX130A LCR (13,3-14,8 t/55 kW), HX140A L, HX140A HW (14,2-17,2 t/100 kW), HX145A LCR ja HX145A HW (15,2-18,1 t/100 kW) soveltuvat useisiin erilaisiin käyttökohteisiin.

 

Vuokraamoita houkutteleva lyhytperäinen HX130A LCR on varustettu Cummins F3.8 -moottorin 55 kW:n (74 hv) versiolla. Moottori täyttää EU Stage V -päästöstandardin ilman AdBluen tarvetta.

 

Käytettäessä CK-4 E/G -moottoriöljyä tämän moottorin huoltovälit ovat jopa 1000 tuntia, kaksi kertaa pidempiä kuin edellisessä koneessa. Tämä vähentää asiakkaan käyttökustannuksia ja lisää käytettävyyttä paikan päällä. HX130A L hyötyy myös Hyundain ECD-moottoriin kytketystä diagnostiikasta, joka tarjoaa etädiagnostiikkaa ja varmistaa, että teknikot saapuvat koneeseen tarvittavilla osilla ja työkaluilla.

 

Perinteisen vastapainon HX140A L käyttää tehokkaampaa 100 kW:n (134 hv) versiota Cummins-moottorista maksimaalisen kaivuvoiman ja korkeamman tuottavuuden saavuttamiseksi. Erityisesti urakoitsijoille ja niille, jotka etsivät luokkansa parasta kaivu- ja nostokonetta, kaivinkone tarjoaa 3 % enemmän tehoa ja 12 % enemmän vääntöä kuin edeltäjänsä.

 

HX140A L:n kaikkiin suodattimiin ja täyttöpisteisiin on helppo päästä käsiksi, ja se hyötyy myös 1 000 tunnin huoltoväleistä käytettäessä CK-4-moottoriöljyjä. Moottoriin kytketty diagnostiikka ja Hyundain Hi MATE -etähallintajärjestelmä tarjoavat kaluston johtajalle korkeimman tason palvelu- ja tuotetuen.

 

Kolmas malli, joka hyötyy Stage V -päivityksestä, on HX145A LCR. Kuten HX130A LCR, tämä lyhytperäinen malli soveltuu erityisen hyvin sovelluksiin, joissa liikkumatilaa on vähän, kuten tietöihin ja rakennuksille. Moottorissa on sama 100 kW:n (134 hv) teho kuin HX140A L:ssä, ja se tarjoaa 8 % enemmän tehoa edeltäjäänsä verrattuna, 3-6 % paremmalla polttoainetaloudella ja 60 % pienemmillä hiukkaspäästöillä.

 

HX140A ja HX145A malleista on saatavissa myös metsäalustaiset (High Walker) versiot HX140A HW ja HX145A HW.

 

Hydrauliset asetukset

HX A-sarjan koneissa on päivitetty IPC-järjestelmä, joka säätää pumpun virtausnopeutta ja tehoa vastaamaan käyttäjän tarpeita. Pääohjausventtiilin rakenne ja hydrauliikkaputkien asettelu on myös optimoitu energiahäviön minimoimiseksi koko järjestelmässä.

 

Uusi nostotila parantaa hienosäätöä ja nostokykyä, vähentää moottorin kierroslukua, aktivoi tehonlisäyksen ja tarjoaa paremman pumpun virtauksen hallinnan. Koneisiin on saatavana myös lisävarusteena saatava Fine Swing Control, joka tasoittaa puomin liikettä kääntöliikkeen alussa ja lopussa.

 

Kuljettaja voi myös asettaa puomin nostonopeuden verrattuna kääntönopeuteen aktivoimalla ja poistamalla puomin prioriteettitoiminnon. Kaivuuvarren nopeutta voidaan myös hienosäätää aktivoimalla ja deaktivoimalla varren regenerointitoiminto. Nyt on mahdollista tallentaa koneen asetukset Key On Init -työtilan kautta, jotta asetuksia voidaan käyttää moottorin käynnistyksen yhteydessä.

 

Mukava ohjaus

Vankka HX A -sarjan ohjaamorakenne on rakennettu tarjoamaan ROPS- ja valinnaisia ​​FOG-turvatasoja. Ohjaamotilaa on lisätty 13 %, ja niissä on parannettu kahvan muotoilu ohjaamon ovessa, mikä helpottaa pääsyä kuljettajan istuimelle ja parantaa näkyvyyttä koneen sivulle ohjaamosta.

 

Kaivinkoneissa on moderni ohjaamon sisustus, jossa on 8 tuuman kapasitiivinen kosketusnäyttö kaikille tärkeimmille tiedoille. Keskitetyt kytkimet näytön alla mahdollistavat kaikkien toimintojen helpon ohjauksen, ja kaivukoneet voidaan varustaa valinnaisella proportionaalisella lisähydrauliikalla. Vaihtoehtona on myös yhden polkimen suora ajo.

 

Turvallisuus on edelleen Hyundain prioriteetti, ja HX A-sarjan kaivukoneet hyötyvät uudesta elektronisesta käännön lukitusjärjestelmästä, jolla ohjataan kääntöjarrutoimintoa. Automaattinen turvalukko estää koneen tahattoman käytön, ja kaivinkoneet voidaan varustaa sivukameralla tai Hyundain AAVM (Advanced Around View Monitoring) -kamerajärjestelmällä. Tämä sisältää IMOD:n (Intelligent Moving Object Detection), joka ilmoittaa käyttäjälle, jos toiminta-alueella havaitaan ihmisiä tai esineitä.

 

Älykäs tekniikka

Hyundain HX A-sarjan kaivukoneet hyötyvät lukuisista huippuluokan digitaalisista liitäntätekniikoista. Tämä sisältää hyväksi todetun Hi MATE -etähallintajärjestelmän, joka tarjoaa korkeimman tason palveluyhteydet ja etädiagnostiikkaominaisuudet. Mobile Fleet App on päivitetty, jotta kaluston omistajat pääsevät helposti käsiksi koneen käyttötietoihin, mukaan lukien taloudellinen käyttö, käyttö ja vikakoodien tunnistus.

 

Valinnainen Engine Connect Diagnostics (ECD), joka on Cumminsin ja Hyundain välinen integroitu resurssi, sallii teknikoiden ja jälleenmyyjien tukea asiakkaita diagnostiikkaraporteilla ja moottorin suorituskykytiedoilla. HCE-DT Air mahdollistaa myös yhteydenoton langattomasti älypuhelimen tai kannettavan tietokoneen kautta paikan päällä.

 

Tekniset tiedot:

HX130A LCR

 • Moottori Cummins F3.8
 • Maksimi teho 55 kW (74 hp)
 • Työpaino 13 265/14 810 kg
 • Maksimi kaivusyvyys 5 640 mm
 • Pääpuomin pituus 4,3 m (mono), 4,556 m (taitto)
 • Kauhanvarren pituus 1,96 m, 2,26 m, 2,81 m

HX140A L

 • Moottori Cummins F3.8
 • Maksimi teho 100 kW (134 hp)
 • Työpaino 14 200/17 180 kg
 • Maksimi kaivusyvyys 6 015 mm
 • Pääpuomin pituus 4,1m (mono), 4, 6 m (mono), 4,9 m (taitto)
 • Kauhanvarren pituus 1,9 m, 2,10 m, 2,50 m, 3,0 m

HX145A LCR

 • Moottori Cummins F3.8
 • Maksimi teho 100 kW (134hp)
 • Työpaino 15 215/18 120 kg
 • Maksimi kaivusyvyys 5 940 mm
 • Pääpuomin pituus 4,6 m (mono), 4,9 m (taitto)
 • Kauhanvarren pituus 2,10 m, 2,50 m, 3,0 m