ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖ, UUSIMAA

Haemme kasvavaan joukkoomme energistä ja tuloshakuista aluemyyntipäällikköä vastaamaan maansiirtokoneiden myyntimme kehittämisestä pääkaupunkiseudulla.

Tulos- ja asiakasvastuullisessa roolissa pääset myymään ja markkinoimaan Suomen Telakone Oy:n edustamia tunnettuja brändejä itseohjautuvasti, mutta myös tiiviissä yhteistyössä koko konsernin tiimimme kanssa. Suomen Telakone kuuluu Finnsiirto-konserniin ja yhteiset uudet toimitilamme sijaitsevat kätevästi Espoossa Kehä 3:n varrella. Telakone on alallaan tunnettu ja luotettu pitkäaikainen toimija sekä Hyundai-maansiirtokoneiden valtuutettu maahantuoja. Nyt haluamme vahvistaa entisestään mahdollisuuksiamme palvella nykyisiä ja uusia asiakkaitamme paikallisesti keskeisellä markkina-alueella.

Etsimme tiimiimme henkilöä, joka on sisäistänyt ammattimaisen myyntityön ja laadukkaan pitkiä asiakassuhteita ylläpitävän asiakaspalveluasenteen.

Mitä tehtävässä menestyminen edellyttää?

  • Maanrakennusalan- ja koneiden tuntemusta
  • Vähintään muutaman vuoden työkokemusta alalta
  • Tuloshakuista ja motivoitunutta asennetta tavoitteelliseen myyntityöhön
  • Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja – hyvä tiimihenki on meillä kaikki kaikessa
  • Halua uuden oppimiseen sekä intoa kehittyä tehtävässä
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hyvää englannin kielen taitoa
  • Ajantasaisia IT-taitoja

Meillä pääset työskentelemään alan huippumerkkien ja yhteistyökumppaneiden kanssa kasvavassa ja innostavassa organisaatiossa. Tarjoamme sinulle vakituisen työn kannustavassa työyhteisössä sekä kilpailukykyisen palkkausmallin. Toimistosi sijaitsee Espoossa ja myyntialueena sinulla on pääasiallisesti Uudenmaan alue. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ethän aikaile hakemuksesi kanssa.

Lähetäthän meille hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen miikka.lantinen@telakone.com viimeistään 18.10. mennessä.