Suomen Telakone Oy

 Maansiirtokonealan vakaa ja luotettu kumppani jo vuosikymmenten ajalta.

Sijaintimme on keskeisellä paikalla Humppilassa Vt2 ja Vt9 välittömässä läheisyydessä, noin tunnin ajomatkan päässä suurista keskuksista Helsinki, Tampere, Turku ja Pori.

Konekaupan juuret juontavat 1970 luvun alkuun, jolloin toimittiin käytettyjen koneiden maahantuonnin ja kaupan parissa. 1990 luvun alussa valmistui nykyiset omat toimitilat Humppilaan. Nykyisillään noin 4000m² toimitilat kahden hehtaarin tontilla palvelevat erinomaisesti konekaupan, varaosapalvelun, huollon ja varustelun tarpeita.

Vuodesta 1998 olemme toimineet Suomen maahantuojana Hyundai maarakennuskoneille. Jo alkuaikoina Hyundai koneet niittivät mainetta edullisina mutta lujina koneina, jotka toivat urakoitsijoille vaurautta. Nykyään ominaisuuksia ja toimintoja on tullut rutkasti lisää laadun yhä parantuessa. Hyundai alkuperäiset Genuine Parts varaosat ovat aina olleet laadukkaita ja hinnaltaan hyvinkin kilpailukykyisiä.

Vuonna 2017 Hyundai Construction Equipment -maanrakennuskoneet ja trukit eriytettiin sen emoyhtiöstä Hyundai Heavy Industries:ta, jonka pääalana oli laivojen rakennus. Hyundai Construction Equipment on kunnianhimoinen ja jatkuvasti kasvava yhtiö. Vuonna 2017 valmistui Belgiaan, Tessenderloon uusi Hyundain pääkonttori koulutustiloineen sekä valtava päävarasto varaosille. Nykyisin tuotekehitystä tehdään myös Euroopassa, tavoitteena on tehdä entistä paremmin palvelevia tuotteita asiakkailleen.

Suomen Telakone Oy on osa Finnsiirto konsernia. Konserniin kuuluvat lisäksi yritykset Simeri Oy, ETP Espoon Teollisuuspalvelu Oy ja Finnsiirto Oy. Voit tutustua Finnsiirto konsernin yrityksiin osoitteessa www.finnsiirtogroup.fi

Ota yhteyttä

Autamme aina mielellämme, voit soittaa suoraan tai laittaa viestiä yhteydenottolomakkeella!

Yhteystiedot