Folmer Equity Fund II -rahasto on ostanut Suomen Telakone Oy:n ja Simeri Oy:n muodostaen siten yhdessä aiemmin ostamansa Finnsiirto Oy:n kanssa markkinoille uuden, valtakunnallisesti merkittävän osaamis- ja palvelukokonaisuuden, jolla on liiketoimintaa myös Baltiassa.
Suomen Telakone Oy ja Simeri Oy jatkavat toimintaa yrityskokonaisuuden itsenäisinä tytäryhtiöinä. Muodostetun konsernin kuluvan tilikauden liikevaihtoennuste on lähes 60 miljoonaa euroa. Yrityskokonaisuus työllistää yhteensä noin 120 henkilöä.
Suomen Telakone jatkaa toimintaansa entiseen tapaan omistajavaihdoksesta huolimatta. Synergia ja yhteistyö Hyundain-trukkeja edustavan Finnsiirto Oy:n kanssa syvenee jatkossa.
Finnsiirto on vuonna 1989 perustettu trukkimyynnin ja logistisen alan yritys. Yhtiö myy ja vuokraa muun muassa maahantuomiaan Hyundai-trukkeja, muita varastolaitteita sekä käytettyjä koneita. Lisäksi yhtiö huoltaa ja ylläpitää koneita sekä myy niihin varaosia ja lisävarusteita. Yhtiön asiakaskunta koostuu pääosin suomalaisista teollisuusyrityksistä sekä logistiikka-alan palveluyhtiöistä. Yhtiön toimipisteet sijaitsevat Liedossa ja Tampereella.
Simeri on vuonna 1995 perustettu henkilönostimiin keskittyvä yritys. Yhtiö on erikoistunut teollisuuden kunnossapitoon nostolaitepuolella. Yritys toimii kymmenellä paikkakunnalla Suomessa ja Baltiassa.