Suomen Telakone Oy on valittu Pohjois-Euroopan parhaaksi Hyundai-maansiirtokoneiden maahantuojaksi!

Hyundai Construction Equipment Europe (HCEE) valitsee vuosittain ansioituneimpia maahantuojia Euroopan maahantuojien verkostostaan. Vuosi 2021 oli monin tavoin haasteellinen vuosi markkinoilla mutta Hyundai-maansiirtokoneiden organisaatio onnistui siltikin ylittämään tavoitteensa ja teki kautta aikojen suurimman maansiirtokoneiden myyntiennätyksen.

Hyundain vahva Euroopan laajuinen, yli 80 kpl maahantuojien verkosto on todellakin tehnyt hyvää työtä kasvattaen Hyundai-merkin markkinaosuuksia ja myyden kaivinkoneita ja pyöräkuormaajia ennätysmäärät.

HCEE on palkinnut maahantuojiaan erityisesti mainiten myynti- ja huoltoverkostoon kuuluvien ammattilaisten palvelutason, uudet innovaatiot ja Hyundai-tiimihenkisyyden sekä asiakastyytyväisyyden.

Suomen Telakone Oy on palkittu menestyneestä myyntityöstään kasvattaen markkinaosuuttaan Suomen maansiirtokonemarkkinoilla, lisäten uusien Hyundai-koneiden tilauskantaa sekä laajentuessaan Suomessa eri kaupunkeihin liittyessään mukaan Finnsiirto konserniin. Finnsiirto konsernin myötä Telakone on laajentanut konemyyntiään sekä huolto-organisaatiotaan mm. Turun, Pirkanmaan ja pk-seudun talousalueille. Myös Pohjois-Suomen alue on vahvistunut entisestään Haka Center Oy:n liittyessä mukaan Telakoneen jälleenmyyjäverkostoon.

Miikka Läntinen, Suomen Telakone Oy:n operatiivinen johtaja mainitsee: “valtava kiitos menestyksekkäästä vuodesta 2021 kuuluu ehdottomasti Telakoneen henkilökunnalle heidän arvokkaasta työstään palvella asiakkaitamme aina yli odotusten sekä taidosta ylläpitää Suomen Telakoneen upeaa ryhmähenkeä.”

Kiitos kuuluu myös tärkeille asiakkaillemme ja kaikille yhteistyökumppaneillemme!

Suomen Telakone on valittu Pohjois-Euroopan parhaaksi Hyundai-maansiirtokoneiden maahantuojaksi.

Tilaa uutiskirjeemme