Etsimme varaosamyyjää Espoon toimipisteellemme!

 

Haemme Pääkaupunkiseudun kasvaneeseen markkinaan aktiivista varaosamyyjää, jolla on kokemusta henkilönostin-, trukki- ja maansiirtokonealojen jälkimarkkinoinnista sekä teknisen kaupan varaosa- ja tarvikemyynnistä.

Arvostamme ahkeraa ja energistä luonnetta sekä kiinnostusta työskennellä asiakkaiden, omien sidosryhmien ja huippubrändeistä koostuvien koneiden sekä laitteiden parissa.

 

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen kokopäiväisessä työssä vakaassa ja kasvavassa konekaupan konsernissa, jossa pääset osana tiimiä kehittämään Finnsiirto-konsernin varaosamyynnin osa-alueita.

Toimipisteenäsi on Simeri Oy Espoon Juvanmalmilla.

 

Odotamme sinulta:

– Asiakaspalveluhenkistä tuloshakuista asennetta

– Hyvää suomen ja englanninkielen taitoa

– Kokemusta sähköisten varaosakirjojen tulkinnasta

– Ymmärrystä palveluliiketoiminnan merkityksestä yritykselle sekä jälkimarkkinoinnin tärkeydestä asiakkaalle

– Asiakaslähtöistä myyntihenkistä toimintatapaa ja hyvää organisointikykyä niin korjaamo- kuin varaosatoiminnoissakin

 

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse tommi.kolehmainen@simeri.fi pikimmiten mutta viimeistään 18.5. mennessä otsikolla ”Varaosamyyjä Espoo”. Työ alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.

 

Simeri Oy on osa Finnsiirto Groupia. Finnsiirto Group on teknisen alan palvelukonserni, johon kuuluvat yritykset Finnsiirto Oy, Suomen Telakone Oy, Simeri Oy ja Espoon Teollisuuspalvelu Oy. Ensiluokkaiset tuotteet ja palvelukonsepti ovat tehneet konsernimme yrityksistä johtavia toimijoita alallaan. Konsernissa työskentelee yli 120 sitoutunutta ammattilaista, 14:ssä valtakunnallisesti toimivassa toimipisteessä. Edustamme yli kymmentä alojemme huippubrändiä. Viime vuoden yhteenlaskettu liikevaihtomme oli yli 53M€. Lue lisää nettisivuilla www.simeri.fi

https://simeri.fi/avoimet-tyopaikat/

Hae heti tai vinkkaa kaverille!