Suomen Telakone Oy

 Tutustu avoinna oleviin työpaikkoihimme.

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖ, UUSIMAA

Haemme kasvavaan joukkoomme energistä ja tuloshakuista aluemyyntipäällikköä vastaamaan maansiirtokoneiden myyntimme kehittämisestä pääkaupunkiseudulla.

Tulos- ja asiakasvastuullisessa roolissa pääset myymään ja markkinoimaan Suomen Telakone Oy:n edustamia tunnettuja brändejä itseohjautuvasti, mutta myös tiiviissä yhteistyössä koko konsernin tiimimme kanssa. Suomen Telakone kuuluu Finnsiirto-konserniin ja yhteiset uudet toimitilamme sijaitsevat kätevästi Espoossa Kehä 3:n varrella. Telakone on alallaan tunnettu ja luotettu pitkäaikainen toimija sekä Hyundai-maansiirtokoneiden valtuutettu maahantuoja. Nyt haluamme vahvistaa entisestään mahdollisuuksiamme palvella nykyisiä ja uusia asiakkaitamme paikallisesti keskeisellä markkina-alueella.

Etsimme tiimiimme henkilöä, joka on sisäistänyt ammattimaisen myyntityön ja laadukkaan pitkiä asiakassuhteita ylläpitävän asiakaspalveluasenteen.

Mitä tehtävässä menestyminen edellyttää?

 • Maanrakennusalan- ja koneiden tuntemusta
 • Vähintään muutaman vuoden työkokemusta alalta
 • Tuloshakuista ja motivoitunutta asennetta tavoitteelliseen myyntityöhön
 • Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja – hyvä tiimihenki on meillä kaikki kaikessa
 • Halua uuden oppimiseen sekä intoa kehittyä tehtävässä
 • Sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hyvää englannin kielen taitoa
 • Ajantasaisia IT-taitoja

Meillä pääset työskentelemään alan huippumerkkien ja yhteistyökumppaneiden kanssa kasvavassa ja innostavassa organisaatiossa. Tarjoamme sinulle vakituisen työn kannustavassa työyhteisössä sekä kilpailukykyisen palkkausmallin. Toimistosi sijaitsee Espoossa ja myyntialueena sinulla on pääasiallisesti Uudenmaan alue. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ethän aikaile hakemuksesi kanssa.

Lähetäthän meille hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen miikka.lantinen@telakone.com viimeistään 18.10. mennessä.

HUOLTOMEKAANIKKO, UUSIMAA

Haemme kasvavaan Espoon toimipisteeseemme ammattitaitoista huoltomekaanikkoa vastaamaan maansiirtokoneiden kenttä- ja hallihuoltotöistä pääkaupunkiseudulla.

Tehtävässä vastaat asiakkaidemme kaluston ylläpidosta itsenäisesti, mutta samalla vahvan tiimimme tuella. Edustat ammattimaisella ja asiakaslähtöisellä otteella Suomen Telakone Oy:tä ja sen edustamia tunnettuja brändejä. Suomen Telakone kuuluu Finnsiirto-konserniin ja yhteiset uudet toimitilamme sijaitsevat kätevästi Espoossa Kehä 3:n varrella. Telakone on alallaan tunnettu ja luotettu pitkäaikainen toimija sekä Hyundai-maansiirtokoneiden valtuutettu maahantuoja. Nyt haluamme vahvistaa entisestään mahdollisuuksiamme palvella nykyisiä ja uusia asiakkaitamme paikallisesti keskeisellä markkina-alueella.

Etsimme tiimiimme henkilöä, jolla on kokemusta raskaankaluston / maansiirtokoneiden huolto- ja korjaustöistä.

Mitä tehtävässä menestyminen edellyttää?

 • Maanrakennusalan- ja koneiden tuntemusta sekä alan työkokemusta
 • Vastuuntuntoista sekä oma-aloitteista asennetta
 • Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja – hyvä tiimihenki on meillä kaikki kaikessa
 • Halua uuden oppimiseen sekä intoa kehittyä tehtävässä
 • C-luokan ajokorttia

Meillä pääset työskentelemään alan huippumerkkien ja yhteistyökumppaneiden kanssa kasvavassa ja innostavassa organisaatiossa. Tarjoamme sinulle vakituisen työn kannustavassa työyhteisössä sekä kilpailukykyisen palkkausmallin. Työpaikka sijaitsee Espoossa ja työalueena sinulla on pääasiallisesti Uudenmaan alue. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ethän aikaile hakemuksesi kanssa.

Lähetäthän meille hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen miikka.lantinen@telakone.com

Suomen Telakone Oy on vakaa ja luotettava maansiirtokonealan ammattilainen jo 1970-luvulta asti. Telakone on tunnettu Suomen suurimmasta uusien- ja käytettyjen koneiden varastostaan Humppilassa. Tutustu yritykseen www.telakone.com

Finnsiirto Group on valtakunnallinen ja palveleva konetalo, joka koostuu yrityksistä Finnsiirto Oy, Suomen Telakone Oy ja Simeri Oy. Finnsiirto-konsernin yhtiöillä on edustuksessaan alan merkittäviä brändejä sekä yli 100 huippuammattilaista toteuttamassa ainutlaatuista palvelukonseptia. Konsernin kuluvan vuoden liikevaihtoennuste on n. 55M€. Lue lisää Finnsiirto Groupista: www.finnsiirto.fi/finnsiirtogroup

Avoin hakemus?
Oletko mielestäsi konemyynnin ammattilainen tai tuleva sellainen? Vai onko osaamisalueesi kenties huoltopuolella?
Voit lähettää meille myös avoimen työpaikkahakemuksen vaikka et löytäisikään juuri nyt sopivaa työpaikka-ilmoitusta sivuiltamme.

Ota yhteyttä

Autamme aina mielellämme, voit soittaa suoraan tai laittaa viestiä yhteydenottolomakkeella!

Yhteystiedot