HYUNDAI KASVATTAA A-SARJAN KAIVINKONEVALIKOIMAA

Hyundai Construction Equipment esittelee kaksi EU Stage V -päästötason A-sarjan telakaivukonetta HX160A L:n ja HX180A L:n myötä. Näissä koneissa on uusimmat Cummins-dieselmoottorit, jotka saavuttavat Stage V -päästöstandardit ilman pakokaasujen kierrätyksen (EGR) tarvetta. Parannetun polttoaineenkulutuksen ansiosta 16 ja 18 tonnin mallit parantavat työnopeutta ja suorituskykyä. Myös näkyvyyttä ja turvallisuutta on parannettu.

 

Ominaisuuksiin kuuluu:

 • Cummins EU Stage V B4.5 -dieselmoottori lisää tehoa 13 % ja vääntömomenttia 27 % enemmän kuin aiemmissa malleissa
 • Jopa 5 %:n parannus polttoaineenkulutuksessa tasoitus- ja kuormaustoiminnoissa Power-tilassa
 • Hiukkasten (PM) vähennys 60 % ilman EGR-vaatimusta
 • Uusi nostotila parantaa hydraulista ohjausta käyttämällä moottorin kierrosluvun vähennystä, tehonlisäystoimintoa ja pumpun virtauksen ohjausta
 • Päivitetty sähköpumpun riippumaton ohjaus (EPIC) optimoi hydraulipumpun virtausnopeuden ja tehon vastaamaan koneen työolosuhteita

 

Täydellistä hallintaa

Hyundain Electric Pump Independent Control (EPIC) -järjestelmä on otettu käyttöön Cummins B4.5 -dieselmoottorin suorituskyvyn hyödyntämiseksi. Molemmat kaivukoneet hyötyvät 115 kW:n (155 hv) bruttotehosta ja vankka 712 Nm:n huippuvääntömomentti saavutetaan 1 200 rpm:ssä. Kaksi muuttuvatilavuuksista hydraulipumppua tarjoavat 160 lpm virtauksen, mikä lisää HX160A L:n ja HX180A L:n tuottavuutta moniin kilpailijoihin verrattuna.

Moottorin tehon ja hydraulijärjestelmän parannettu hallinta takaa paremman polttoainetehokkuuden. Kaivukoneet ovat saavuttaneet 5 % tehokkuuden lisäyksen edelliseen HX-sarjaan verrattuna tasoitus- ja kuormaustyössä Power-tilassa. Optimoimalla pääohjausventtiilin ja hydrauliikkaletkujen reitityksen Hyundai on myös minimoinut järjestelmän energiahäviöt.

Uusi nostotila (Lifting Mode) parantaa hienosäätöä ja nostokykyä, vähentää moottorin kierroslukua, aktivoi tehonlisäyksen ja tarjoaa paremman pumpun virtauksen hallinnan. Koneisiin on saatavana myös lisävarusteena Fine Swing Control, joka tasoittaa puomin liikettä kääntöliikkeen alussa ja lopussa. Automaattinen turvalukko on vakiovarusteena, joka estää kaivukoneen liikkeiden tahattoman käytön.

Kuljettaja voi asettaa puomin nostonopeuden verrattuna kääntönopeuteen säätämällä puomin prioriteettitoimintoa. Kaivuuvarren nopeutta voidaan myös hienosäätää varren regenerointitoiminnolla. Asetukset on mahdollista tallentaa uuden Key On Init -työtilan kautta, jolloin asetukset voidaan ottaa käyttöön moottorin käynnistyksen yhteydessä. Koneen omistaja voi myös tarvittaessa rajoittaa käyttäjän pääsyä joihinkin valikon toimintoihin.

 

Yksilölliset asiakkaan vaatimukset

HX160A L:n työpaino on 17 455–19 050 kg, kun taas HX180A L painaa 18 140–19 985 kg. Molemmat mallit ovat saatavissa puskulevyllä, mikä lisää monipuolisuutta ja parantaa samalla kaivu- ja nostovakautta.

Vakio monopuomin pituus on 5 100 mm, ja tarjolla on kolme kaivuvartta, pituudeltaan 2 200 mm, 2 600 mm ja 3 100 mm. Nämä tarjoavat kaivuetäisyyden jopa 9 450 mm ja maksimikaivusyvyyden 6 530 mm. Saatavana myös kaksiosaisella puomilla, jonka puomin pituus on 5 100 mm ja varren pituudet 2 200 mm ja 2 600 mm. Kaksiosaisen puomin maksimi kaivuetäisyys on 9 110 mm, kun taas suurin kaivusyvyys on 5 690 mm.

Hyundain Advanced Around View Monitoring (AAVM) -4 kamerajärjestelmä takaa parhaan näkyvyyden ja turvallisuuden kuljettajalle.

 

Lisääntynyt tarkkuus

A-sarjan ohjaamo kasvattaa kuljettajan sisätilaa 13 %, ja ohjaamon ovessa on parannettu tartuntakahva, mikä helpottaa pääsyä kuljettajan istuimelle ja parantaa näkyvyyttä koneen sivulle ohjaamosta. Myös leveämmät, liukumattomat askelmat helpottavat pääsyä ohjaamoon ja huoltokohteisiin.

Sisätiloissa on 8 tuuman kapasitiivinen kosketusnäyttö kaikille tärkeimmille tiedoille.

Hyundain HX A-sarjan kaivukoneet hyötyvät lukuisista huippuluokan digitaalisista liitäntätekniikoista. Tämä sisältää Hi-MATE-etähallintajärjestelmän, joka tarjoaa korkeimman tason palveluyhteydet ja etädiagnostiikan. Mobile Fleet App on päivitetty, jotta kaluston omistajat pääsevät helposti käsiksi koneen käyttötietoihin, mukaan lukien taloudellinen käyttö, käyttö ja vikakoodien tunnistus.

Wi-Fi-yhteys Miracastin avulla antaa käyttäjälle mahdollisuuden käyttää monia älypuhelimen toimintoja suoraan koneen 8 tuuman infotainment-näytön kautta. Kuljettajat voivat käyttää puhelimiaan handsfreenä, kuunnella musiikkia suoraan älypuhelimestaan ​​ja käyttää useita Internet-pohjaisia ​​sovelluksia Miracast-järjestelmän kautta.

 

Edullisemmat huoltokulut

Kaivinkoneet hyötyvät uudistetusta jäähdytysjärjestelmästä, joka parantaa huollettavuutta. Moottoriöljyn ja öljynsuodattimen vaihtovälit on pidennetty 500 tunnista 800 tuntiin, kun taas polttoainesuodattimen ja esisuodattimen vaihtovälit ovat nyt kaksinkertaiset, 1 000 tuntia. Tämä vähentää osaltaan huolto- ja ylläpitokustannuksia sekä suunniteltujen seisokkien vähentämistä, mikä parantaa asiakkaan tuottavuutta ja käyttöastetta.

 

Tekniset tiedot:

 • Malli HX160A L
 • Moottori Cummins B4.5
 • Suurin bruttoteho 115 kW (155 hv)
 • Käyttöpaino 17 455/19 050 kg
 • Max kaivusyvyys 6 530 mm, 5 690 mm (2-osainen)
 • Puomin pituus 5 100 mm
 • Kaivuuvarren pituus 2,2 m, 2,6 m ja 3,1 m (monopuomi)

 

 • Malli HX180A L
 • Moottori Cummins B4.5
 • Suurin bruttoteho 115 kW (155 hv)
 • Käyttöpaino 18 140/19 985 kg
 • Max kaivusyvyys 6 530 mm, 5 690 mm (2-osainen)
 • Puomin pituus 5 100 mm
 • Kaivon varren pituus 2,2 m, 2,6 m ja 3,1 m (monopuomi)